Storgade 15
4180 Sorø
57830663

Victorias Venner

Velkommen til Victorias Venner

Alle har brug for venner - også Victoria. Derfor har vi etableret en venneklub for alle, der vil støtte op om Victoria Teatret som hele Sorø kommunes lokale biograf. Første sæson er fra 1. september 2023 til 30. august 2024.

Et medlemskab af Victorias Venner koster 250 kr. pr. sæson. Et medlemskab er personligt og man kan altid invitere en gæst med. Det behøver ikke være den samme gæst fra gang til gang. Der skal altid købes billet til både dig og din gæst.

Medlemskaber kan købes i biografen. Du kan også bestille billet til Victorias Venner online og efterfølgende hente dit medlemskort i biografen. Med medlemskabet følger nemlig et medlemskort og et medlemsnummer, som skal anvendes ved bestilling til forestillinger og andre arrangementer for Victorias Venner. Bemærk, at medlemskabet først er gyldigt, når du afhenter dit medlemskort i biografen.

Find din billet til Victorias Venner ved at klikke her.

Victorias Venner får en række fordele: Vi inviterer til forpremierer, 4 - 5 gange på en sæson. Her er det kun Victorias Venner, der får mulighed for at købe billet. Vennerne får også mulighed for at bestille billetter før alle andre til en række arrangementer ("Early Bird"). Og så overrasker vi med andre aktiviteter i løbet af sæsonen, som slutter af med et gratis medlemsmøde. På dette møde taler om hvad Victorias Venner skal indeholde i næste sæson og vi ser også en god film sammen.

Har du mistet dit medlemskort? Fortvivl ikke! Kom forbi biografen og få et nyt - det koster 20 kr.

Vil du give et medlemskab i gave? Hør nærmere i biografen eller skriv til os på mail@victoriateatret.dk.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og takker for tilliden og støtten.

Hvem er Victoria?
Vi er en gruppe af film-entusiaster, der bruger vores fritid på at drive biograf. Sådan har det været siden 1983. Eventuelt overskud fra driften bliver i Victoria og bruges, sammen med bidrag fra Victorias sponsorer, til fornyelse af teknik, sal og foyer. Vi har fem principper:
1. Nye film så hurtigt som mulig.
2. Et så alsidigt program som muligt
3. Et informativt program på tryk
4. En fast tro på, at film skal ses i biografen
5. Opbakning fra og til lokalområdet