Storgade 15
4180 Sorø
57830663

Filmklub Victoria

VELKOMMEN TIL SÆSON 2023/2024!

Filmklub Victoria...
... er en filmklub for børn og unge fra 3 års alderen til og med 6. klasse. Filmklubben indeholder seks film i tre aldersgrupper.

Gruppeinddeling:
- Gruppe 0: 3 år - 0. klasse
- Gruppe 1: 1. - 3. klasse
- Gruppe 2: 4. - 6. klasse

Børn i gruppe 0 og gruppe 1 kan gratis tage en voksen (over 18 år) med i biografen.
Gruppen for unge i 7. - 9. klasse, som vi har lanceret, bliver ikke til noget i sæson 2023/24 på grund af for lille tilslutning.

I kan melde jer ind...
... i Filmklub Victoria alle dage i biografens åbningstid (fra en time før første forestilling til 15 minutter efter sidste film er gået i gang). I kan også melde jer ind dén dag, I skal se den første film i jeres gruppe - kom i god tid. I kan ikke melde jer ind online.

Det koster 250 kr. at være med i Filmklub Victoria. I biografen kan I betale med Dankort, Visakort, Mastercard eller med kontanter. Der kan ikke betales med bankoverførsel eller med MobilPay.

I alle grupper gælder, at kortet er personligt og gælder til den gruppe, hvori indmeldelse har fundet sted. Hvis der ønskes medlemskab af to grupper, skal der købes to medlemskaber.

I kan få gratis transport...
... men vi opfordrer alle forældre til at arrangere samkørsel i dét omfang, det er muligt.

På efterspørgsel arrangerer Victoria gratis transport med opsamling i Ruds Vedby, Dianalund, Stenmagle, Stenlille og Munke Bjergby. Transporten skal bestilles senest tirsdag forud for filmen om lørdagen. Bestilling sker på mail@victoriateatret.dk senest tirsdag kl. 18 - skriv gerne jeres telefonnummer. I får en kvittering for tilmeldingen til transport pr. mail og I får nærmere besked om afhentning og hjemkomst senest dagen før filmen.

Programmet...

... er spændende! Se det nedenfor.Der kan ikke reserveres pladser på forhånd. Vi glæder os til at se jer!

NB: Ved indmeldelse i Filmklub Victoria erklærer man sig enig i, at Victoria Teatret må opbevare kontaktoplysninger så længe medlemskabet varer og accepterer samtidig Victorias persondatapolitik som beskrevet på https:://www.victoriateatret.dk/ShowLegalInfo.sspx?what=persondata

Filmklub Victoria drives i et samarbejde mellem Victoria Teatret og Sorø Kommune.