Storgade 15
4180 Sorø
57830663

Kulturpris 2021 til Victoria

Byens kulturpris til Victoria Teatret - og til byens borgere.

Victoria Teatret er tildelt årets kulturpris 2021. Det er Sorø Kommunes Kultur- og fritidsudvalg, der uddeler prisen. Den gives som en generel anerkendelse af kulturlivets betydning for lokalsamfundet og for at støtte og opmuntre til en fortsat udvikling af kulturel aktivitet i Sorø Kommune. Helt konkret gives kulturprisen som en påskønnelse for en stor kulturel indsats og/eller kulturel nyskabelse. Kulturprisen udgør 5.000 kr.

I Victoria Teateret bukker og takker vi mange gange for kulturprisen og den tillid, der ligger bag. Vi er en gruppe på ca. 25 frivillige, der kaster vores energi og sjæl i at vælge og vise film til byens borgere. Vi gør det for vores egen skyld, fordi vi elsker film. Vi gør det også for byens borgere, fordi det skal være muligt at se både store og små og brede og smalle film i Sorø. Programmet er alsidigt og nye film vises så hurtigt som muligt. Sådan har det været siden 1983, hvor frivilliggruppent tog over - det blev i 1994 belønnet med kulturprisen - og det gør det også i 2021.

Vi kunne ikke gøre det uden opbakning fra byens borgere, der løser billet til Victoria, køber slik, popcorn og drikkevarer i baren og bakker op om vores mange arrangementer. Tak for det!